Уеб дизайн

Добрият уеб сайт трябва да отговаря на няколко критерия: да е лесен за ползване от потребителите; да се зарежда бързо; дизайнът му да предава посланието на марката, която стои зад него и в същото време да помага на потребителите да откриват това, което търсят, тоест е...

Виж още

Уеб сайт за хотел

Екипът на GD styles има дългогодишен опит в изработката на уеб сайтове за хотели. Познаваме спецификите на бранша, желанията на клиентите и създаваме ефективни сайтове – полезни и за потребителите и за вас.

Виж още

Корпоративен уеб сайт

Корпоративен уеб сайт е представителен интернет сайт, съдържащ подробна информация за дадена фирма. В зависимост от нейната дейност може да бъде уеб сайт за заведение, хотелски уеб сайт, за правни, финансови, консултантски фирми, туроператори, туристически агенции, спа...

Виж още

Онлайн магазин

Онлайн магазин се нарича динамичен уеб сайт, който е предназначен за директни продажби по интернет в реално време. Другите му разпространени наименования са електронен магазин и интернет магазин.

Виж още

Уеб сайт за ресторант

Екипът на GD styles може да създаде точно такъв уеб сайт – с изкусителен, информативен, провокиращ потребителите да резервират маса още за тази или следващата вечер. Ние имаме богат опит в разработката на уеб сайтове за заведения и хотели.

Виж още

Продуктов уеб сайт

Това е презентационен или информационен уеб сайт, ориентиран към потребителите и дистрибуторите на продукт или услуга. Неговата основна цел е да им помогне при избора като изтъкне предимствата на това, което предлага Вашата фирма.

Виж още

Google AdWords

Рекламата чрез Google AdWords е най-прекият път за достигане до вашите потенциални клиенти в точния момент, когато те са заинтересовани от продукта или услугата, предлагани от вас.

Виж още

Графичен дизайн

Появява се необходимостта от рекламни печатни материали. Тя ни предизвиква да измислим формите: визитки, папки, покани, календари, брошури, флаери, листовки, етикети, менюта, списания, книги... И стигаме до художествения или графичен дизайн.

Виж още

Лого дизайн

Лого дизайн е фирмен знак или емблема. Той е основен елемент от корпоративния стил, представляващ оригинално начертание или изображение на наименованието и дейността на дадена фирма, марка на продукт или услуга.

Виж още

Флаери и дипляни

Флаери / листовки са всички еднолистови рекламни материали с печат от едната или от двете страни. Най-разпространените стандартни формати за печат на флаери / листовки са 10х20 см, А6, А5 и А4.

Виж още

Корпоративна идентичност

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за обратна връзка.Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокно...

Виж още

Брошури и каталози

Това са презентационни или информационни многолистови печатни материали, чиито страници са скрепени с метални телчета, капси или лепен гръб.

Виж още

Менюта за ресторанти

Вашето меню е еднолистов или многолистов печатен материал, съдържащ информация за предлаганите храни и напитки във Вашия хотел, ресторант, бар или друг тип заведение. Всяко меню се изработва в различен формат от разнообразни материали (хартия, картон, кожа, метал, текст...

Виж още

Опаковки

Опаковката привлича клиента и го кара да избере между многото продукти на рафта точно вашия. Ето защо ви съветваме да й обърнете специално внимание.

Виж още

Стикери и етикети

Стикерите и етикетите са хартиени или PVC рекламни изделия, изрязани в различни форми и размери. Целта им е да информират, рекламират или декорират. Основната разлика между тях е, че стикерите се отпечатват върху самозалепващ се материал, а етикетите най-често върху хар...

Виж още

CD / DVD

Рекламното CD/DVD е цифров носител, на който е записана реклама на конкретна услуга или продукт, презентация на Вашата фирма или друг рекламен материал. Форматите, характерни за него са: стандартен диск, малък диск и диск тип визитка. Върху него и опаковката му също има...

Виж още

Външна реклама

Външна реклама са всички билбордове по улиците и магистралите, транспарантите, рекламните пана, облепените витрини на ресторантите и офисите, монтираните върху тях светещи надписи и табели, облечените в цветни реклами сгради, тентите на заведенията и магазините, обемнит...

Виж още

Картички и покани

Красивата картичка или покана, изпратена до Вашите клиенти и бизнес партньори е не само жест на специално внимание към тях, но и един прекрасен начин да напомните за себе си.

Виж още

Фотография

Има голяма разлика в изображенията, използвани за уеб сайтове, мултимедия, виртуални турове и пр. Тези особености се разпознават само от професионалист и е редно да не правите компромис в избора си. Защото добрата художествена фотография, не винаги означава добро уеб...

Виж още

Интериорна фотография

Интериорната фотография е визуализация на вътрешната част на сграда или помещение под формата на снимков материал. Този тип фотография предава красотата на детайлите и богатството на интериорния дизайн.

Виж още

Екстериорна фотография

Екстериорната фотография е пресъздаване на външната част на сгради и други архитектурни обекти на открито заедно със заобикалящата ги среда. Затова снимките от този тип се наричат още архитектурна фотография.

Виж още

Въздушна фотография с дрон

Рекламно студио "Джи Ди Стайлс" предлага атрактивната услуга- въздушно фотозаснемане с дрон за хотели. Тази услуга е изработена с цел да предостави на нашите клиенти не просто визуално представяне, а едно цялостно преживяване.

Виж още

Виртуални турове

Виртуална разходка е съчетание от няколко 360º панорами, снимки, текст, музика, карта, планове на етажи (ако има такива), локатори за указване на посоката и активни точки (hot spot) за преминаване от един обект към друг.

Виж още

360° панорамни фотографии

360 градусова панорама (3D панорама) е виртуално изображение, което за разлика от обикновената панорамна снимка е предназначено за разглеждане на монитор и предлага повече възможности.

Виж още

Рекламна фотография

Снимка, базирана на индивидуална идейна концепция, направена с цел да рекламира конкретна фирма, продукт или услуга. Тя може да включва реални и нереални елементи, добавени допълнително.

Виж още

Продуктова фотография

Продуктова фотография са снимки на отделни артикули, които обикновено са на равен фон, за да се вижда ясно продуктът. Те се използват предимно за публикуване в каталози, брошури, уеб сайтове и онлайн магазини, затова се наричат още каталожна фотография.

Виж още

Кулинарна фотография

Добрата кулинарна фотография е най-бързият и ефективен начин да привлечете клиенти към своето заведение.

Виж още

Видео

Професионално заснетото видео, с интересен сценарий и вълнуващо послание привлича внимание повече и от най-добрите текстови описания. Той предава информация мигновено, на много голям кръг от хора.

Виж още

Видеоклип

Видеоклип, който има ясна цел, вълнуващо послание, интригуващ сценарий и е заснет изключително професионално и красиво. Имате нужда точно от такъв, нали? Кратък филм, който да развълнува зрителя и да го накара да направи това, което вие искате.

Виж още

Видеоклип за хотел

Създаването на видеоклип за хотел има своите специфики точно както и изработката на уеб сайт за хотел. Това е най-бързият и ефективен начин да предадете на своите потенциални клиенти максимално много и въздействаща информация.

Виж още

Рекламен клип

Бърз достъп до голяма аудитория, максимално въздействие върху потребителите и широко разпространение – това са трите основни предимства на добре направения рекламен клип.

Виж още

Подаръци

Защо трябва да имате РЕКЛАМНИ подаръци? Не трябва! Всичко на този свят е по желание.

Виж още

Календари

Календарът е класически подарък – практичен, ценен от всички и ефективен рекламен материал. Разгледайте каталозите и се свържете с нас, за да обсъдим какво точно ви трябва.

Виж още

Календар бележници

Удобният, здрав календар-бележник е верен помощник. Човек го носи със себе си на работа, по срещи и къде ли още не.

Виж още

Рекламни сувенири

Сувенирите са неизменна част от рекламното перо на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да давате луди пари за това.

Виж още

Луксозни подаръци

Луксозните подаръци са жест, който определено прави впечатление. Те говорят за класа, стил, стабилност. Изразяват специално отношение, уважение към този, на когото ги подарявате. Подсказват, че бизнесът ви се развива добре.

Виж още

Рекламни тениски и текстил

Открийте най-новите рекламни тениски и текстил в Джи Ди Стайлс! На склад и с доставка директно от Европа. Гарантирано високо качество, индивидуален дизайн и професионален печат. Обогатете своя бранд или събитие с уникални продукти от нас!

Виж още