Рекламни тениски и текстил*

Истински продукти за истински хора Богатата гама от продукти на Malfini винаги предлага подходящия тоалет за работа, спорт или среща с приятели. Изберете от обширна палитра от цветове, разнообразни стилове и удобни материали, включително органичен памук и рециклирани материали.

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF 

 

 

 

 

Keya произвежда само прежди от тип ring spun, което гарантира дълготрайност, по-добра възможност за различен печат и най-висок комфорт. Тениските на Keya са по-меки, по-удобни, по-устойчиви, с изключителна печатаемост - всичко това на много конкурентни цени.

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF 

 

 

 

 

В James&Nicholson разбират от текстил и мода! Представяйки водеща позиция в текстилния бранш, тази марка предоставя изключително качествени дрехи, които обхващат както вашето ежедневие, така и активния спортен ритъм. От бизнес облекло до специализирани спортни облекла за различни активности като футбол, трекинг и зимни спортове - всичко е взето под внимание.

Джи Ди Стайлс сме горди да представим  James&Nicholson като марка, която не само следва последните модни тенденции, но и подчертава значение на функционалността. Всеки артикул, който носи името на марката, отговаря на високи европейски стандарти, а многобройните размери, които се предлагат, гарантират, че всеки клиент ще намери това, което търси. Независимо дали предпочитате класическия стил или смелите и модерни дизайни, James&Nicholson има нещо за вас.

 

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF 

 

 

JAMES & NICHOLSON предлага функционални спортни облекла за почти всеки спорт, модерни дрехи за свободното време, якета, класически бизнес дрехи и здрави работни екипи. Марката покрива нуждите на дамите и господата във всички ежедневни ситуации. Основните продукти са налични в над 40 цвята и разнообразие от размери до 6XL.

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF 

 

 

 

 

 

 

Марката Roly, която предлагаме, е една от най-разпознаваемите на европейския пазар в сектора на рекламния текстил. Тя символизира нематериални стойности, подкрепени от безупречната репутация на Roly и дългогодишната им традиция в областта. Изборът на Roly говори за качество, иновативни дизайни и избор на перфектните материали, благодарение на което много клиенти се връщат отново и отново.

Roly не е просто марка; тя представлява комбинация от стойности, чувства и отношения. Отличава се с голямото разнообразие от материи, дизайни и цветове, като винаги се стреми към удовлетворяване на нуждите на всеки клиент. Ние, като ваш дистрибутор, сме горди да ви предложим продуктите на Rolyи сме сигурни, че ще отговорим на вашите очаквания.

 

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF

 

 

 

 

В този каталог искахме да ви предоставим глобално виждане на нашата колекция за 2023 г. През страниците ще откриете новите ни модели, проектирани да бъдат в хармония с времето: инклузивни модели с удобни кройки, съвременни и функционални завършвания и модни цветове. Също така ще откриете 10 нови цвята, които допълват вече голямата ни палитра.

Новите стилове са адаптирани към нуждите на потребителите и спазват околната среда. Екоотговорни материали са в сърцето на нашата нова колекция. Тази година избрахме да стартираме програма с AWARE, пионер в трактирането на текстилите.

Насладете се на вашето потопление в новата колекция на SOL’S.

 

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте каталога

Изтеглете каталога в PDF