Календари*

Календарът е класически подарък – практичен, ценен от всички и ефективен рекламен материал.

Разгледайте каталозите и се свържете с нас, за да обсъдим какво точно ви трябва. Всеки календар може да е с индивидуален дизайн. Бъдете спокойни за цената. Ценовата ни политика е гъвкава – предлагаме както луксозни, така и бюджетни решения. Като и в двата случая целта ни е календарът, който поръчвате да изглежда добре и да е удобен за ползване. 


За ваше улеснение под каталозите ще намерите полезна информация за видовете календари, печата, тиражите. Ако имате още въпроси, питайте ни, ще ви помогнем. 

 

Каталог G - календари 2024

 

Каталог О - календари 2024

Колоритни многолистови календари с наситени ярки цветове, екзотични фотографии от България и света, работни календари 2024 и пирамидки      

 

Каталог N - календари 2024

Многолистови календари с колоритни фотографии и рисунки, пейзажи от България, европейски градове, екзотични места от цял свят, цветя и други приятни изненади.

 

Каталог Q - календари 2024

Работни календари с уникална естетика и компактно представено богато съдържание със специално избрани шрифт и цвят за лесно ежедневно ползване.                                     
 

Каталог K - календари 2024

Многообразие от формати и цветове работни календари 2024, многолистови стенни календари Български класици, Водни феномени, Орхидеи и пълноцветни пирамидки         

 

Каталог D - календари 2024

Широка гама стенни работни календари 2024, еднолистови и многолистови пълноцветни календари с атрактивни фотографии на цветя, стари къщи, пейзажи от България и други         

 

Каталог А - календари 2024

Три и четири секционни работни календари за 2024, цветни тела в квадратни мини формати, пирамидки, настолни календари 2024 и календар 

 

Напомняме ви, че всеки календар може да е с индивидуален дизайн и при по-голям тираж, цената на брой е по-рентабилна. 


Работни календари
300-500 броя тираж: може да са с пълноцветен печат на подложката и тела с цифрите, залепени отгоре. Това дава по-големи възможности за комбинации на цветове, форми и елементи и намиране на уникално решение за съответния клиент
100-200 броя тираж: печатат се с пълноцветна глава с индивидуален дизайн. Избираме най-подходящото като шрифт и цвят тяло за работни календари. Повечето клиенти предпочитат трисекционно тяло – три месеца на отделни тела или в едно тяло, при което с едно откъсване се сменят три месеца. Има и едносекционни календари – с големи цифри на настоящия месец и по-малки цифри за предишния и следващия. Транспортните фирми поръчват най-често четирисекционни календари – с 4 големи отделни тела. 
Когато избирате вашия модел, имайте предвид, че календарът може да се направи и с цветен картон с печат в 1 цвят за по-строго и бизнес излъчване, без снимки. Цветният картон подчертава тялото с календариума и стои много стилно. Това е предпочитан вариант за счетоводни фирми и по-консервативни бизнеси. 

Многолистови каледнари
Те са по-луксозни, на по-висока цена, но и с по-висока художествена стойност. На тях се печатат фотографии, репродукции на картини, цветя, градове, животни – изображенията се избират според желанието на клиента. Но снимките са големи, впечатляващи, създават настроение. Когато и календариумът е добре направен, се получава красив и практичен календар. 
Цената са определя от броя листове (има 12 листови и 6 листови календари), както и от размера. 

Еднолистов календар
При него всички месеци са отпечатани на един лист. Важното при него е да бъде атрактивен като дизайн, който обаче не е за сметка на видимостта на цифрите. Може да е с различни размери – от А3 до 70/100 см, но колкото по-малък е, толкова по-малки са и цифрите. Може да се печата на различни материали – хартия, картон, канаваца. Ниската цена и възможностите за интересен дизайн, го правят предпочитан за подарък. 

Пирамидки 
Стоят на бюрото и са пред очите на всички, заедно с името на фирмата ви, изписано на тях, през цяла година. Могат да са на цветна подложка с отделени месеци, подобно на работен календар, а могат да са и по-колоритни с отделни листове за всеки месец и тематична снимка, подобно на многолистовите календари. 
При по-големи тиражи има опция за изцяло индивидуален дизайн, но най-често се ползват тематични пирамидки, които се брандират с лого и координати на фирмата. Клиентът си избира цветове и тематика на изображенията. Това решение е бюджетно и същевременно ефектно. 

Настолни календари 
Един от най-практичните и използвани подаръци във всички офиси, от почти всички служители. Настолният календар се държи на бюрото, разглрафен е по дати и часове, така че да ви е удобно да записвате всичко, което трябва да свършите. Този модел календари може да са с готов дизайн (както при пирамидките), с печат на корицата; може да се направи и индивидуален дизайн на целия календар. Това включва разграфяването му по начин, удобен за конкретния клиент като разписание, брой редове, големина на редове и т.н.