Уеб сайт за хотел*

Изработка на уеб сайт за хотел


Екипът на GD styles има дългогодишен опит в изработката на уеб сайтове за хотели. Познаваме спецификите на бранша, желанията на клиентите и създаваме ефективни сайтове – полезни и за потребителите и за вас.  
 
Кои са трите най-важни условия за добрия уеб сайт на един хотел? 
Достатъчно снимки с добро качество, които пресъздават неповторимата атмосфера именно на вашия хотел. 99% от впечатленията на потребителите идват от интериорните фотографии, които са публикувани на уеб сайта. Те са решаващи, когато искате клиентите да резервират стая онлайн. 
 
Добре написан, информативен текст, който също насочва към резервация. Вярно е, че в случая една снимка казва повече от 1000 думи, но не бива да разчитате само на това. Важно е потребителят да намери лесно добре структурирана информация за стаите, ресторанта, допълнителните услуги, начините на плащане. Тя може да е поднесена кратко, ясно, стегнато или в по-забавен стил, зависи от хотела и цялостното послание на сайта. Комбинацията от запленяващи снимки и добре написани текстове гарантира повече резервации през вашия уеб сайт. 
 
Страница със специални оферти. Нея потребителите гледат първо. Затова е важно да е оформена така, че веднага да става ясно какви са пакетите, при какви условия важи съответната цена и колко изгодна е офертата. 
 
Какво ви предлагаме ние?
Професионална интериорна фотография. Създаваме концепция, организираме снимките, грижим се за декорацията, осветлението, постпродукцията. Нашите фотографи ще заснемат всяко кътче от вашия хотел така, че да пресъздадат уюта и очарованието му. Целта е потребителите да си представят как се отпускат и си почиват именно във вашия луксозен хотелски апартамент или вечерят в елегантния ресторант до басейна. От нея до резервацията има само един клик разстояние. 
 
Качествено написани текстове. Ще превърнем сухата информация за броя стаи и обзавеждането в чудесно допълнение към снимките от вашия хотел. Импулсивното желание на потребителите да си запазят стая, ще бъде засилено от добре описаните екстри и възможности за почивка. 
 
Консултации за оптимизация на сайта. Може да имате чудесен уеб сайт за хотел, но ако потребителите не го откриват, той няма да изпълнява целите, за които е създаден. Затова е важно текстовете да са оптимизирани за конкретни ключови думи. И не само това. Екипът на GD styles ще ви помогне да изведете сайта си на предни позиции в търсачките. 
 
 
Поддръжка на уеб сайта – писане и публикуване на новини, създаване на страници за специални оферти, дизайн на рекламни банери и карета. Независимо дали разработваме уеб сайт за хотел или за клиент в друга сфера, предлагаме и лесен за употреба CMS панел, с който можете сами да управлявате съдържанието на сайта. 
Ако не искате да се занимавате с това, поверете ни тази задача. Ние ще обновяваме съдържанието на сайта по предварително одобрена от вас схема. 
Създаването на страници за специални оферти също е жизненоважна за туристическите и хотелски сайтове услуга. Това са едни от първите секции, които проверяват потребителите. Добре е те да се появяват в точното време – за ранни записвания, нова година, майски празници, да се сменят лесно и когато не са необходими, да се свалят. 
Поверете ни и дизайна на рекламните банери и карета, тъй като е важно те да са естетически издържани с впечатляващи снимки. Ние ще съобразим визията им  с цялостната концепция на вашия уеб сайт, за да привличате повече клиенти. 
 
Изработка на цялостна корпоративна идентичност за хотел. За да сте разпознаваеми за своите гости и партньори не само в интернет, но и навсякъде другаде, добре е да имате разработена корпоративна идентичност. Лого, слоган (ако е необходимо), изработка на рекламни брошури, каталози, менюта, папки, визитки, пликове, покани и др. 
 
Виртуален тур. Впечатлението от интериорната фотография може да бъде засилено допълнително с виртуален тур из стаите, ресторанта, спа центъра на хотела. Той повишава доверието на клиентите в предлаганите от вас услуги – вие им позволявате да разгледат обстановката в детайли преди да са направили резервация. 
 
Програмиране, хостинг, домейн. Предлагаме ви наистина цялостна изработка на уеб сайт за хотел – от проучването на това какво ви е необходимо до последния етап от изпълнението му. Това е само от полза за вас – повишава се качеството на крайния продукт и получавате отстъпка от цената за ползване на пакетни услуги. 
 
Разгледайте нашето портфолио и се свържете с нас, за да обсъдим и започнем работа по вашия уеб сайт за хотел.