Уеб сайт за ресторант*

Да се направи добър уеб сайт за ресторант означава: 
 
•    да се провокира желанието на потребителите да опитат специалитетите, които се сервират в ресторанта. Това се постига най-ефективно чрез качествено направени снимки на ястията
•    Да се предаде атмосферата на заведението – романтична, подходяща за големи компании, за бизнес среща и др. 
•    Да се ориентира потребителят в детайлите – колко лесно може да стигне до ресторанта, има ли места за паркиране, колко богато е менюто и в какъв ценови диапазон са ястията, предлагат ли се допълнителни екстри като детска площадка и гардероб за дрехи.  
 
Екипът на GD styles може да създаде точно такъв уеб сайт – с изкусителен, информативен, провокиращ потребителите да резервират маса още за тази или следващата вечер. Ние имаме богат опит в разработката на уеб сайтове за заведения и хотели. Познаваме спецификите на вашия бизнес, изискванията и желанията на клиентите ви. Затова и ще ви бъдем полезни. 
 
Какво включва изработката на уеб сайт за ресторант от GD styles? 
Фотосесии на ястия. Професионалните ни фотографи, специализирани в интериорна фотография и снимки на ястия за рекламни материали са на ваше разположение. Те ще изберат заедно с вас най-примамливите ястия от менюто. С подходящата аранжировка и благодарение на добрата техника и уменията им ще получите впечатляващи снимки – ще възбудят апетита на всеки, който ги види. 
Можете да ги използвате не само за уеб сайта си, но и за менюто на ресторанта, както и за различни рекламни материали – печатни и онлайн. 
 
Изработка на видео и 360-градусови панорами. След храната, най-важна е атмосферата на заведението. Ще я предадете най-добре с видео от ресторанта или с 360-градусови панорами. Екипът ни ви осигурява и тази услуга, за да представите вашето заведение по впечатляващ начин и да убедите потребителите, че именно то е идеално за тяхната делова или романтична среща. 
 
Професионално написани текстове. Както и при изработката на уеб сайтове за хотели, така и тук решаваща е визията, но текстовете не бива да се подценяват. Ако готвите само с био продукти, важно е вашите клиенти да знаят това. Описание на всички услуги, които предлагате, особеностите на кухнята, начините за резервация, подходящо ли е заведението за фирмени и семейни тържества – цялата информация трябва да е добре структурирана и лесна за намиране от потребителите. 
 
Консултация за SEO оптимизация. Рекламно студио GD styles разполага със SEO специалист, който ще ви помогне да позиционирате уеб сайта на ресторанта ви максимално напред в търсачките, за да го откриват по-лесно вашите настоящи и потенциални клиенти. 
 
 
Програмиране. Не използваме готови платформи, а пишем сами уеб сайта ви. Това го прави изключително функционален и удобен именно за вашите цели, по-бърз, а и по-защитен от обичайните за готовите платформи атаки. 
 
Хостинг и домейн. Поемаме грижата и за вашия хостинг и закупуване на домейн. Това ще ви спести време и ще ви облекчи при поддръжката на сайта. 
 
Имаме опит в разработката на уеб сайт за ресторант. Предлагаме различни решения за изработка и дизайн в зависимост от типа заведение и вашата крайна цел. Гарантираме ви качествена работа на изгодна за вас цена. 
Обикновено, когато нашите клиенти ползват пакетни услуги, получават определен процент отстъпка. 
 
Свържете се с нас, за да договорим изработката на уеб сайт за ресторант – вашия!