Екстериорна фотография*

Какво е ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?
 
Екстериорната фотография е пресъздаване на външната част на сгради и други архитектурни обекти на открито заедно със заобикалящата ги среда. Затова снимките от този тип се наричат още архитектурна фотография.

 
Защо са необходими ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?
 
Екстериорните и интериорни снимки на сградата, в която развивате Вашата дейност взаимно ще се допълват и клиентите Ви ще си изградят по-ясна и цялостна представа. Тя е от особено голямо значение за успешните продажби на хотелите, ресторантите и други заведения. 

Всяка сграда има собствено излъчване. Независимо дали усещането е за уют и домашна топлина или за модерна блестяща стъклена фасада, професионалната архутектурна снимка го пресъздава най-точно.
 
 
Как се създава ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?
 
При екстериорната фотография, както и при интериорната, светлината е важен фактор. За този вид снимки също се съобразява по кое време от денонощието ще се правят и усещането, което искаме да създадат у всеки, който ги разглежда. Използваните обективи се определят в зависимост от разстоянието, от което ще се снима и осветеността на обекта. Ъгълът на снимане се пречупва през погледа на професионалния фотограф, за да се покаже сниманата сграда по най-атрактивен начин. За по-силно въздействие се залага на похвати като например:
 
-    акцентира се на детайли от фасадата, характерни за духа и архитектурния стил, за постигане на по-голяма автентичност
-    пъстрите цветя на преден план добавят контраст и цвят към картината
-    пешеходците в кадъра дават мащаб на сградата и създават усещане за оживление на мястото и т.н.
 
След фотосесията на обекта се избират най-добрите екстериорни снимки. Те се обработват с предназначен за целта софтуер за подчертаване на детайлите и се записват в подходящ формат.
 
 
Как да поръчате ВАШИТЕ ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотосесия на договорените с Вас обекти, съобразена с изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Избираме най-добрите кадри и Ви ги презентираме. Обработваме одобрените от Вас фотографии.
5.    Получавате Вашите екстериорни снимки след доплащане по договора. Предоставяме Ви ги във формат JPEG, записани на цифров носител CD/DVD .
 
 
Портфолио ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ
 
Студио за уеб дизайн, печат и цифрова фотография GD styles предлага професионални екстериорни снимки за реклама на Вашия бизнес независимо в кой бранш е той: хотели, ресторанти, заведения, туризъм, строителство, имоти и други.
 
 
ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ ЦЕНИ
 
За да получите точни цени за екстериорна фотография ни изпратете Вашето запитване.