Уеб дизайн*

Добрият уеб сайт трябва да отговаря на няколко критерия: 
»  да е лесен за ползване от потребителите; 
»  да се зарежда бързо; 
»  да има качествено – полезно и красиво – съдържание;

»  дизайнът му да предава посланието на марката, която стои зад него и в същото време да помага на потребителите да откриват това, което търсят, тоест ефективният дизайн е функционалният.

  
 
Предлагаме ви изработка на уеб сайт, съобразен с изброените критерии:

Индивидуален уеб дизайн

Уеб сайтовете се създават с различни цели – информация, продажба, подкрепа на имиджа на марката, промоция. 
Това как ще изглежда вашият зависи от няколко неща: 
»  целта, с която се създава;
»  какъв е бизнесът ви;
»  какво е посланието, което стои зад вашата марка и как изглежда корпоративната идентичност на фирмата ви. 

Екипът на GD styles взима предвид всички фактори, когато създава уеб дизайн за сайта ви.
Ние не работим с готови темплейти. 
Предлагаме индивидуални решения, които са приложими за уеб сайт за мода, за онлайн магазин за техника и за фирмен уеб сайт – визитка, например. Знаем, че колкото по-творчески подходим към задачата, толкова по-ефективен ще е уеб сайтът ви. Затова и създаваме винаги уникален уеб дизайн за нашите клиенти. 

 
Работа с имидж банки или фотозаснемане на необходимите кадри от наш фотограф

Снимките са важна част от съдържанието на уеб сайта. Те играят и значима роля за усещането, с което остава потребителят, когато посети уеб сайта за пръв път.
Имидж банките, наричани още фотобиблиотеки, работят с готови тематични фотографии, а фотозаснемането на вашите продукти е единствено и само за вас.

Затова нашият екип ви предлага две решения:

1. Купуване на снимки от имидж банки (фотобиблиотеки). Изтегляте и ползвате снимката веднага след като я платите. Проблемът е, че същото правят още десетки фирми. Освен това цената на снимките, подходящи за печат, е доста висока. 

2. Заснемане на необходимите материали от професионален фотограф на GD styles. Разполагаме със собствено фотографско студио и модерна техника. Концепция, стайлинг, снимане, обработка на снимките – всичко изпълняваме ние. Вие получавате уникални фотографии, които ви печелят нови клиенти, на добра цена. (За по-големи поръчки имаме конкретни отстъпки.) 

 

Кодът на уеб сайта ви е наша разработка 

Така сайтът служи максимално ефективно именно на вашите цели. Направен е изключително лек и стабилен, и е защитен от по-голямата част от атаките, на които са подложени сайтовете, изградени на готови платформи.  
 
За публичната част използваме HTML5 и CSS3.

CMS - система за управление на съдържанието. Лека и специално програмирана за вашия уеб сайт. След като сайтът е направен и първоначалното съдържание е качено, най-добре е да можете сами да се справяте с неговата подмяна, редактиране, допълване. 
Ние създаваме CMS, с който това става лесно и бързо, независимо дали искате да публиквате нови снимки, видео или текстове. 

 


В GD styles спазваме няколко основни принципа на работа:

»  Внимателно проучване. 
»  Избор на решение според резултатите от проучването и анализа на вашите нужди и цели. 
»  Качествена изработка не само на публичната част на уеб сайта, но и на всичко останало, което ще ви позволи да управлявате сами съдържанието му и да го правите все по-привлекателен за потребителите. 
 
Разгледайте нашето портфолио. Свържете се с нас, за да обсъдим от какъв уеб сайт имате нужда и да се заемем с реализацията му.