Лого дизайн*

Какво е ЛОГО ДИЗАЙН?

Лого дизайн е фирмен знак или емблема. Той е основен елемент от корпоративния стил, представляващ оригинално начертание или изображение на наименованието и дейността на дадена фирма, марка на продукт или услуга. Фирменият лого дизайн може да се създаде от шрифт, графично изображение или съчетание между двете. 

 
Защо е необходим ЛОГО ДИЗАЙН?

Всеки лого дизайн служи за идентификация и утвърждаване на фирмата в съответната област. Вашето лого популяризира дейността Ви, създава първото впечатление във Вашите клиенти и печели доверието им.

 
Как се създава ЛОГО ДИЗАЙН?

Съвременният лого дизайн се съобразява с цветовите предпочитания на клиента, сферата на дейност, емблематични текстови и графични символи, характерни за съответния бранш. 

Фирменото лого трябва да е лесно за разпознаване и запомняне от клиентите. Също така трябва да се възпроизвежда лесно и върху различни по големина рекламни материали – от фирмени химикалки и визитки до знамена и билборди. Поради тези причини е препоръчително да се използват по-малък брой цветове и символи с по-опростена форма, което е и важен фактор за определяне на оптимална цена и поддържане на високо качество при всички Ваши рекламни материали.
 
За Вас е важно корпоративният лого дизайн да бъде изработен от графичен дизайнер, тъй като професионалният му поглед е свързан с подбора на цветове, съчетаване на шрифтове и символи така, че да впечатли не един човек, а цяла група от хора и да ги направи Ваши потенциални клиенти.
 
Към всеки създаден графичен дизайн на лого рекламна агенция GD styles Ви предлага изработка на лого гайд, който съдържа подробна информация с параметрите на запазенто логоо и комбинации за различните цветови режими при печат и уеб дизайн – CMYK, Grayscale, Pantone, RGB, Lab.

 
Как да поръчате Вашия ЛОГО ДИЗАЙН?

1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашия лого дизайн, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения лого дизайн и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате финалния одобрен от Вас лого дизайн с високо качество за печатна и уеб реклама след доплащане по договора. Предоставяме Ви фирменото лого на CD/DVD във векторен и растерен формат.
 
 
Портфолио ЛОГО ДИЗАЙН

Рекламна агенция за графичен и уеб дизайн GD styles има богато портфолио от лога за различните браншове – туризъм, хотели, храни и напитки, консултантски услуги, обзавеждане, мода и  други.

 
Цени ЛОГО ДИЗАЙН

Цени за лого дизайн във векторен формат - 1 дизайн, 3 корекции - по запитване / 10-12 работни дни    
Цени за лого дизайн във векторен формат - 3 дизайна, 3 корекции - по запитване / 12-15 работни дни    
Цени за лого дизайн във векторен формат - 5 дизайна, 3 корекции - по запитване / 15-20 работни дни    

Цени за редизайн на фирмено лого във векторен формат - по договаряне    
Цени за векторизация на лого от растерен формат - по договаряне    
Цени за лого гайд - цветови решения и комбинации на фирменото Ви лого с други елементи - по договаряне    

*Посочените цени са в лева без ДДС и включват: индивидуален графичен дизайн, векторизация (високо качество на фирмения лого дизайн, подходящ за всякакъв тип печатна и уеб реклама), описание на цветовите координати, конвертиране в криви. 
За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.