Картички и покани*

Какво са КАРТИЧКА И ПОКАНА?
 
Поздравителните картички и покани са печатни еднолистови материали в стандартна или нестандартна форма и размер, които влизат в пощенски плик. 

Картичките се използват за поздрави по случай фирмени, лични или национални празници, а поканите са официалното средство за отправяне на предложение към някого да присъства на дадено събитие.
 
 
Защо са необходими КАРТИЧКИ И ПОКАНИ?
 
Красивата картичка или покана, изпратена до Вашите клиенти и бизнес партньори е не само жест на специално внимание към тях, но и един прекрасен начин да напомните за себе си.
 
Единната визия на Вашите сватбени покани, пликове, етикети за бутилки, табелките с имената и комплиментите към всеки гост върху сватбената маса придават завършеност на аксесоарите за Вашия празник.
 
 
Как се създава ДИЗАЙН НА КАРТИЧКА ИЛИ ПОКАНА?
 
Фирмените картички и покани трябва да бъдат с атрактивна и запомняща се визия, да привличат вниманието и да оставят следа в съзнанието на всеки. Те винаги носят скритото рекламно послание на Вашата фирма. Дизайнът им се изработва от характерни за повода нюанси и елементи, съчетани с логото и корпоративните цветове.

Когато става въпрос за сватбени покани, покани за юбилей, рожден ден, имен ден или друго лично тържество дизайнът им се съобразява с украсата и интериора, за да бъде всичко в унисон.
 
По-луксозно и интересно излъчване на всяка поздравителна картичка или покана придават поставянето на частичен лак, използването на ефектни картони, щанци с оригинална форма и др.
 
 
Как да поръчате ВАШИТЕ КАРТИЧКИ И ПОКАНИ?
 
1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашите картички и покани, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на картички и покани и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашите картички и покани с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само печат, а дизайнът е безплатен.
 
 
Портфолио КАРТИЧКИ И ПОКАНИ
 
Рекламно студио за графичен и уеб дизайн GD styles Ви предлага модерни решения за изработка на коледни картички, картички за нова година, картички за рожден ден, великденски картички, картички за Баба Марта, покани за сватба, покани за бал, покани за юбилей и други поводи с индивидуален графичен дизайн.
 
 
Графичен дизайн на ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ или ПОКАНИ ЦЕНИ
 
Цени за покани - 89.00 лв
Цени за поздравителни картички - 169.00 лв

*Посочените цени са без ДДС, валидни са за клиенти, които поръчват печатните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, наливане на готов текст, страниране, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.