Календар бележници*

Удобният, здрав календар-бележник е верен помощник. Човек го носи със себе си на работа, по срещи и къде ли още не. Затова е чудесна идея логото и името на фирмата ви да са на корицата на някой модел с елегантен дизайн и практично разграфено тяло.
 
Вътрешно тяло
Може да е с дати и без дати. 

Корица
Възможностите са много. Има готови цветни корици от еко кожа, дърво, хартия с ламинат, PVC материал и др. Печата се върху корицата. Може да се направи само преге  (релефно лого), да се пусне изображение в сребро или злато на сито печат или да се направи пълноцеветен дигитален печат. 
Предлагаме и индивидуален дизайн само на корица или на целия бележник, включително и тялото. 

Скрепване
Скрепването на тялото с корицата става чрез лепене или спирала. Отварянето може да е хоризонтално като тетрадка и вертикално нагоре. 

Формат
И той е по желание на клиента. Има календар-бележници с формат А4, по-малки, които се събират по-удобно в чанта и джобни. 

 

Каталог U - календар бележници 2024

избрани модели от най-продаваните календар бележници 2024 в комбинация с други топ подърци, подходящи за новогодишната Ви рекламната кампания.
НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД!

 

Каталог E - календар бележници 2024

каталог с богат асортимент от календар бележници 2024 и настолни календари 2024, възможност за избор на цветове, формати, с дати и без дати, индивидуални корици.

 

Каталог V - календар бележници 2024

луксозни и стандартни, с твърда и мека корица, правоъгълни и квадратни, черни и цветни - пъстра гама от календар бележници 2024 и настолни календари 2024.
Внос от Германия!