Стикери и етикети*

Какво са СТИКЕР И ЕТИКЕТ?
 
Стикерите и етикетите са хартиени или PVC рекламни изделия, изрязани в различни форми и размери. 
Целта им е да информират, рекламират или декорират. Основната разлика между тях е, че стикерите се отпечатват върху самозалепващ се материал, а етикетите най-често върху хартия. 
Като разновидности са стандартни, обемни и холограмни. Стикерите могат да бъдат още магнитни и двустранни.
 
  
Защо са необходими СТИКЕРИ И ЕТИКЕТИ?
 
Стикерите и етикетите са непретенциозно и нискобюджетно средство за реклама, лесно се закрепват към всякакви повърхности и при употребата им не е необходима голяма рекламна площ.
 
Всички знаем, че опаковката продава. Това се отнася и за етикетите. Те, поставени върху дрехи, обувки, козметика или друг тип стоки, помагат на потребителите при избора им сред богатия асортимент от артикули. Затова е важно Вашите стикери и етикети да представят фирмата Ви по най-атрактивния начин.

Индивидуално изработените етикети за вино, ракия и други напитки често са част от фирмените партита, бизнес събирания и лични празници като сватби, юбилеи, рождени дни. 
Поднасяйки бизнес подарък с фирмен етикет показвате специално отношение и внимание към Вашите клиенти и партньори, което се оценява високо.

  
Как се създава ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА СТИКЕР И ЕТИКЕТ?
 
Хилядите форми, в които могат да се изпълнят стикерите и етикетите дават голяма свобода при техния дизайн. Това от своя страна допринася за изпълнението на една от целите им – да привлекат вниманието на потребителя. 
 
За по-силно въздействие, освен характерните елементи и детайли, в дизайна на стикерите и етикетите се използват по-наситени и по-ярки цветове, когато го позволява тяхното предназначение. Такава визия е подходяща за браншове като туризъм, спорт, мода. 
Когато става въпрос за хотели, имоти и консултантски услуги например, ярките тонове в графичния дизайн не са уместни. Тук се залага на по-строгата и елегантна линия.

  
Как да поръчате ВАШИТЕ СТИКЕРИ И ЕТИКЕТИ?
 
1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашите стикери и етикети, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на стикери и етикети и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашите стикери и етикети с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само печат, а дизайнът е безплатен.
  
 
Портфолио СТИКЕРИ И ЕТИКЕТИ
 
Рекламно студио за графичен дизайн и уеб дизайн GD styles Ви предлага оригинални решения за фирмени етикети, етикети за дрехи, етикети за бутилки, сватбени етикети, стикери за коли и др.

  
Графичен дизайн на СТИКЕР И ЕТИКЕТ ЦЕНИ
 
Цени за стикери и етикети                             39.00 - 139.00 лв    

 

*Посочените цени са без ДДС и са валидни за клиенти, които поръчват печатните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, необходимата за печат цветова обработка на снимките, наливане на готов текст, страниране, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. Фотографиите също не влизат в цената и се подават от клиента с резолюция за печат 300 dpi. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.  
 
Имате продукт, но ви трябва етикет - открояващ се и оригинален, изпратете ни запитване.