Външна реклама*

Какво е ВЪНШНА РЕКЛАМА?
 
Външна реклама са всички билбордове по улиците и магистралите, транспарантите, рекламните пана, облепените витрини на ресторантите и офисите, монтираните върху тях светещи надписи и табели, облечените в цветни реклами сгради, тентите на заведенията и магазините, обемните и неонови букви, брандираните превозни средства.
 

 Защо са необходими ВЪНШНИ РЕКЛАМИ?
 
Благодарение на неограничените си възможности и форми външната реклама е много ефективен подход за популяризиране на Вашата дейност. Тя Ви позволява да рекламирате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. 
 
Монтирайки билборд на някое оживено кръстовище например, Вие знаете със сигурност, че всеки ден от там минават хиляди хора и пред погледа им стои Вашата реклама.

Транспортната реклама има друго предимство. Поставено върху превозното средство Вашето рекламно послание се движи из целия град и/или страната и така аудиторията, на която се представяте става още по-голяма.
 
 
Как се създава ДИЗАЙН НА ВЪНШНА РЕКЛАМА?
 
Най-важното при графичния дизайн на външната реклама е, че рекламните послания трябва да са кратки, ясни и лесни за възприемане. 
Препоръчително е използваните шрифтове да са четливи. Всеки цвят, детайл и изображение от дизайна се избират много внимателно, за да се постигне максимално въздействие.

Материалите, от които се изработва външна реклама са различни:
- за билбордове и мегабордове се използват 2 вида винил – за предно и задно осветяване (за по-продължителна реклама), PVC фолио или водоустойчива хартия (при краткотрайни кампании)
- за облепване на коли, бусове и други транспортни средства – различни видове фолио
- за транспаранти – винил
- за табели - метал (месинг, неръждаема стомана, анодизиран алуминий), пластмаса (двуцветна пластмаса, плексиглас, PVC), стъкло, дърво, камък и др.
- за светещи табели – за лице: плексиглас, огледален плексиглас, огледало, неръждавейка; за осветление: луминесцентни лампи, светодиоди
- за обемни букви – малки и средни: лице от плексиглас, борд от алуминий и гръб от PVC или алуминиева ламарина; големи: лице от винил, борд от алуминий и гръб от PVC или алуминиева ламарина, вътрешна носеща конструкция от профилно желязо, грундирано
- за облепване на витрини – PVC, прозрачно фолио и перфо фолио
- за облепване на спирки – хартия за задно осветяване, PVC самозалепващо фолио и др.
- за тенти – директен печат върху високо качествен винил или монтиране на надписи от фолио върху материала, от който е направена тентата
- за обличане на сгради – винилна мрежа
- за калкани – винил или винилна мрежа
- за фасадна реклама (нестандартни конструкции, които може да са осветени) – винил, винилна мрежа, коматекс, еталбонд и др.
 
  
Как да поръчате ДИЗАЙН НА ВАШИТЕ ВЪНШНИ РЕКЛАМИ?
 
1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашата външна реклама, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на Вашата външна реклама и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашата външна реклама с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всяка следваща поръчка със същата визия се калкулира само стойността на материалите и изпълнението й, а дизайнът е безплатен.
 
  
Портфолио ВЪНШНИ РЕКЛАМИ
 
Студио за графичен дизайн GD styles предлага цялостни рекламни решения за Вашата фирма. Разгледайте портфолиото ни с реализирани проекти на билбордове, транспортна реклама, табели, транспаранти и рекламни пана за различните браншове.
 
  
Графичен дизайн на ВЪНШНА РЕКЛАМА ЦЕНИ
 
Цени за пана, транспаранти, стикери - от 149.00 лв
Цени за билборди - от 249.00 лв
Цени за указателна табела - дизайн и предпечат на текстова информация - от 99.00 лв
Цени за табела рекламна - дизайн и предпечат на текстова и графична информация - от 129.00 лв
Цени за брандиране на лек автомобил - по запитване
Цени за брандиране на бус - по запитване
 
*Посочените цени са без ДДС и са валидни за клиенти, които поръчват рекламните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, необходимата за печат цветова обработка на снимките, наливане на готов текст, преорзамеряване, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. Фотографиите също не влизат в цената и се подават от клиента с резолюция за печат 300 dpi. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.