Менюта за ресторанти*

Какво е МЕНЮ?
 
Вашето меню е еднолистов или многолистов печатен материал, съдържащ информация за предлаганите храни и напитки във Вашия хотел, ресторант, бар или друг тип заведение. Всяко меню се изработва в различен формат от разнообразни материали (хартия, картон, кожа, метал, текстил, дърво), комбинирани по различен начин в зависимост от предназначението му. Захващането на страниците може да бъде с телчета, рингове, метална или пластмасова спирала, декоративни капси или шнурове, каширани страници и корици.
 
Като вид всяко меню може да е различно - основно меню (с целия асортимент), промоционално и сезонно, обедно меню за всеки ден, меню за напитки, винени листи, меню рум сервиз, меню за мини бар в хотелите, меню за доставка до дома или офиса и др.


Защо е необходимо МЕНЮ?
 
Едно меню е задължителен елемент от ежедневната работа на всяко заведение (ресторант, пиано бар, пицария, кафене, виенски салон, сладкарница). 
То е не само средство, с което улеснявате работата си, но и инструмент, с който градите имидж и печелите постоянни клиенти.

 
Как се създава ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА МЕНЮ?
 
Визията на Вашето меню или сметници е част от цялостното излъчване. Тя е продължение на наложената корпоративна идентичност на хотела и/или стила на заведението. 
Затова при графичен дизайн на меню или сметници дизайнерът се съобразява с интериора, използват се характерни детайли и цветове, които да предадат най-точно атмосферата. 

Приоритет при оформяне на страниците в едно меню е изборът на ясен и четлив шрифт, който да улеснва възприемането на текста. Готовият графичен дизайн, отпечатан върху внимателно избраните материали представлява не просто краен продукт, а комплимент към клиента.  

В зависимост от типа заведение гамата от варианти за изработка на меню е доста широка:
- с кожени корици (папки за менюта) и по-елегантен картон – за по-изискани хотели, ресторанти, виенски салони
- лесни за поддръжка и с по-висока твърдост, позволяваща вертикално поставяне върху масите – меню за нощни заведения, клубове, барове и дискотеки
- стандартни решения тип листовка, дипляна или брошура с телчета – за популяризиране, по-масова употреба и реклама на заведението.

 
Как да поръчате Вашето МЕНЮ?
 
1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашето меню, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на меню и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашето меню с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само печат, а дизайнът е безплатен.
 
 
Портфолио ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА МЕНЮ
 
Рекламно студио GD styles има реализирани редица индивидуални проекти на меню за храни и напитки, сред които са: 
- меню за ресторант и лоби бар на хотел Лъки Банско
- меню и винен лист за ресторант Azahar
- меню и винен лист за ресторант Flores Garden
- меню за ресторант, лоби бар и пиано бар в хотел Берлин Парк Витоша
- меню за виенски салон Antony`s
- основни и сезонни меню за суши бар Florimont Expo
- основни и суши менюта за пицарии и ресторанти Ниагара
- меню за бар The Deli Sandwich и меню за бар The World café на летище София и други.

 

Може да разгледате в нашето портофолио и другите ни реализирани проекти за менюта на ресторанти и хотели и при желание да работим заедно да ни изпратете Вашето запитване