Видеоклип*

Видеоклип – сценарий, заснемане, постпродукция от GD styles
 
Видеоклип, който има ясна цел, вълнуващо послание, интригуващ сценарий и е заснет изключително професионално и красиво. Имате нужда точно от такъв, нали? Кратък филм, който да развълнува зрителя и да го накара да направи това, което вие искате. Защото това в крайна сметка е целта на рекламните видеоклипове, независимо от жанра им. 
 
Екипът на GD styles ще ви помогне с удоволствие. 
 
Какво включва предлаганата от нас услуга „изработка на видеоклип”?
Сценарий. Интересна история, неочаквани обрати – добрият сценарий е в основата на въздействащия видеоклип. Предварително проучваме от какъв тип видео имате нужда – платен репортаж, 30-секунден рекламен спот, по-дълъг рекламен или презентационен филм, друго. Създаваме сценария след като сме направили достатъчно проучвания на пазара, конкуренцията ви, вашите потенциални и настоящи клиенти. 
 
Професионални оператори и режисьор. За да постигне вашият видеоклип максимално въздействие върху публиката, е добре да поверите създаването му в ръцете на професионалисти. Операторите и режисьорите, които работят в екипа на GD styles са с богат опит и умения, натрупани в снимането на терен, в павилион и в различни стилове и жанрове. Разполагаме и с необходимата снимачна и осветителна техника. Заснемането е във full HD формат. 
 
Декоратори, модели, актьори. Стилисти и декоратори предават на мястото необходимия вид и атмосфера, грижат се за облеклото и грима на участниците във видеото. В зависимост от това какво ви е нужно за клипа се наемат професионални модели или актьори. 
 
Глас зад кадър, субтитри. Записът се прави в професионално студио. Превод на текстовете, монтиране на субтитри – можем да направим всичко за вас. 
 
Постпродукция. Монтаж, специални ефекти, изработка на анимация или на някакъв тип визуализация – ще направим необходимото вашият видеоклип да изглежда перфектно. 
 
Предлагаме изработка на „шапки” и заставки за предавания и клипове. Колегите от екипа, които се занимават с графичен дизайн, ще направят уникална обложка за вашето CD. Знаем, че това е важно, за да грабнете вниманието на своите клиенти и да ги провокирате да изгледат вашия видеоклип. 

Видеоклип на хотел Берлин Парк Витоша