Рекламни сувенири*

Сувенирите са неизменна част от рекламното перо на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да давате луди пари за това. 

Разбира се, много е важо какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели); моливи; запалки; аксесоари за бюро; еко подаръци; торбички; тениски; шапки; usb-та; пауър банк. Каталозите са пълни с всякакви модели рекламни сувенири. 

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен. 

 

Рекламни сувенири каталог H - комбиниран каталог 

 

Рекламни химикалки BIC каталог B

изтегли PDF

 

Рекламни сувенири каталог L - богат избор подаръци 

на склад и внос от Европа - за офиса, за дома, за пътуване, екологични нестандартни подаръци, летни и забавни предложения  и др. 
НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД!     

 

Рекламни сувенири каталог P - комбиниран каталог

богата палитра от рекламни подаръци 

 

Рекламни химикалки Senator каталог S 

 

 

Реклани сувенири каталог X  - дизайнерски рекламни сувенири

рекламни подаръци с иновативен дизайн, модерни, стилни и интересни решения за вашите клиенти и партньори, внос от Европа

 

 

 

 

Обикновено работим по следния начин: 

1. Клиентът ни казва от какво има нужда, дали иска малък брой луксозни подаръци, или по-голям брой сувенири от среден клас. Поради разнообразието на пазара, можем да предложим продукти с добро качество и при по-малък бюджет. 

2. Ние намираме различни модели от търсените сувенири, обсъждаме ги с клиента, насочваме го към най-подходящия избор. След като получим одобрението му правим дизайна и ги отпечатваме.

Когато разпределяте бюджета си за реклама, отделете известна сума за сувенири. Ако я използвате добре, а това ще стане, щом се доверите на професионалисти с опит в сувенирната реклама, ще усетите ефекта от нея. 

Свържете се с нас и ни кажете от какви рекламни сувенири се нуждаете.

Ние ще се погрижим да ги получите във вид, който да радва вас и вашите клиенти. 

 

И накрая нещо интересно, което може да промени избора ви...

 

Swiss Peak bass earbuds

Чаша за топли напитки Dia travel mug

Рекламни сувенири - Преносима тонколона и отварачка Friday Afternoon