Виртуални турове*

 Какво е ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА?
 
Виртуална разходка е съчетание от няколко 360º панорами, снимки, текст, музика, карта, планове на етажи (ако има такива), локатори за указване на посоката и активни точки (hot spot) за преминаване от един обект към друг. Този продукт Ви предоставя възможността, използвайки компютър и мишка да се разходите на реално място в удобен за Вас момент.
 
 
Защо са необходими ВИРТУАЛНИ РАЗХОДКИ?
 
Публикувайки в сайта си виртуален тур на Вашия магазин, хотел или ресторант Вие давате пълна свобода на Вашите клиенти. Не ги ограничавате с работно време и оставяте изцяло в техни ръце определянето на най-удобния ден, час и място, за да разгледат това, което им предлагате. Те стават част от живата картина – чуват и направляват избора си от неограничени движения във всички посоки, усещат красотата на простора и дълбочината на всеки детайл.
 
 
Как се създава ВИРТУАЛЕН ТУР?
 
За да се изработи виртуална разходка, е необходимо да се направят 360º панорами. След което се определя типът на навигацията (текст, стрелки, точки или др.). Избират се и останалите елементи, които ще присъстват в тура.

Заснетите избрани фотографии се обработват с професионален софтуер за наситеност на цветовете, изостряне на точката, засилване на яркост и контраст, отстраняване на частични шумове.

Готовите 360º панорами се подреждат със специализиран софтуер от типа на Panotour, Auto Pano, Pano2VR и се определя началната точка на въртене. Също така с него се задава навигацията, добавят се снимки, аудио, карта с местоположението, описание към всяка панорама и планове на етажи със самостоятелно управление. Накрая всичко се обединява и виртуалният тур е готов в съответния формат – HTML5, flash, java, exe.

 
Как да поръчате ВАШИТЕ ВИРТУАЛНИ ТУРОВЕ?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотозаснемане на договорените с Вас обекти, съобразено с изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Публикуваме готовите виртуални разходки на наш сървър, за да ги разгледате.
5.    Получавате Вашите виртуални разходки след доплащане по договора. Предоставяме Ви ги на цифров носител CD, готови за публикуване на Вашия сайт.
 
 
Портфолио ВИРТУАЛНИ РАЗХОДКИ
 
Студио за уеб дизайн, печат и фотография GD styles Ви предлага изработка на виртуални турове – атрактивна форма за презентация, с която се представяте едновременно пред неограничен брой клиенти в различни точки от света.
 

 
ВИРТУАЛНИ РАЗХОДКИ ЦЕНИ

Трябва ви оферта с цени за виртуални разходки - изпратете ни Вашето запитване.