Корпоративен уеб сайт*

Какво е КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ?
 
Корпоративен уеб сайт е представителен интернет сайт, съдържащ подробна информация за дадена фирма. В зависимост от нейната дейност може да бъде уеб сайт за заведение, хотелски уеб сайт, за правни, финансови, консултантски фирми, туроператори, туристически агенции, спа центрове, салони за красота, мода, фитнес и други.
 
 
Защо е необходим КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ?
 
Присъствието на Вашия бизнес в уеб пространството отдавна не е лукс, а част от фирмения имидж. Корпоративният уеб сайт е лицето на всеки хотел, ресторант, студио за красота, на всяка адвоктска кантора, счетоводна къща и много други видове дейност в интернет. Той е Вашето уеб предствяне пред света.

Корпоративният уеб сайт цели да впечатли, да информира, да заинтригува посетителите си и да ги направи Ваши клиенти и партньори.
 
 
Как се създава УЕБ ДИЗАЙН НА КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ?
 
Изработката на корпоративен уеб сайт започва с установяване на неговата целева аудитория и схематично разчертаване на структурата му. Тя се съобразява с оптималната функционалност и ползваемост на уеб сайта.

За добра познаваемост на представителния уеб сайт и печатната корпоративна идентичност на фирмата, уеб дизайнът следва нейната линия. Стилът е аналогичен, но пречупен през установените правила в уеб. Използват се същите или близки шрифтове, нюанси и графични елементи.

От гледна точка лесната ориентация на потребителите, атрактивността на уеб сайта е свързана по-скоро с определени елементи, детайли и снимки, а не с много цветове. Това се отнася както за браншовете бизнес, финанси, консултантски услуги, изискващи по-строга визия, така и за всички останали.

Колкото по-обстойно са разгледани темите, свързани с дейността, целите, идеите, екипа и историята на фирмата Ви, толкова по-големи са шансовете да спечелите всеки посетител на Вашия корпоративен уеб сайт. Хубаво е в него да се публикуват още новини и съобщения за събития, случващи се във фирмата. Специалните предложения могат да се покажат в банер ротатор, разположен в началната страница на корпоративния уеб сайт.

Снимковият материал, мултимедийната презентация, 360⁰ панорами или виртуалната рзходка ще направят Вашето представяне още по-пълно и атрактивно.
 
 
Как да поръчате ВАШИЯ КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт като напишете каква е дейността на Вашата фирма.
2.    Ние се свързваме с Вас и уговаряме среща за уточняване на детайлите.
3.    Разработваме идейна концепция, задание и оферта за Вашия корпоративен уеб сайт, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни уеб сайтове.
4.    Изпращаме Ви договор за поръчка с одобреното от Вас задание и документ за авансово плащане.
5.    Създаваме индивидуален уеб дизайн, коментираме с Вас предложената визия, изработваме финалния дизайн на всички страници, програмираме административния панел и публичната част на уеб сайта.
6.    Получавате Вашия корпоративен уеб сайт тестван и инсталиран на предоставен от Вас хостинг след доплащане по договора. Обучението за работа с административния панел на уеб сайта е безплатно.
 
 
Портфолио УЕБ ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ
 
Студио за графичен и уеб дизайн GD styles Ви предлага изработка на корпоративен уеб сайт за хотел, ресторант, туроператор, адвокатска кантора и други браншове с индивидуален дизайн, съчетан с Вашите изисквания и спецификата на дейността Ви.
 
 
УЕБ ДИЗАЙН ЦЕНА НА КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ
 
За да се запознаете с конкретна цена за уеб дизайн на корпоративен уеб сайт, моля да ни изпратите Вашето запитване.

 
Изтеглете ценова листа за всички предлагани от нас услуги или ни изпратете Вашето запитване.