Опаковки*

Опаковката привлича клиента и го кара да избере между многото продукти на рафта точно вашия. Ето защо ви съветваме да й обърнете специално внимание. Тя трябва да оригинална, удобна, съхраняваща продукта ви, да дава необходимата на клиента информация, да е запомняща се и да се асоциира с вашата марка. Най-добре е да поверите изработката й на дизайнер – професионалист в проектирането на опаковки. 

Как работим ние
Проучваме продукта и неговите специфики, запознаваме се с характеристиките на аудиторията, за която е предназначен,  с корпоративната идентичност на фирмата ви. След това правим проекти за опаковка и ви предлагаме варианти за материалите, от които може да бъде изпълнена, обсъждаме с вас възможността да се ползват допълнителни ефекти. Подчиняваме всичко на индивидуалността на продукта и търсим баланса между дизайн и функционалност. 

Когато работим по серия, търсим варианти опаковките на всички продукти от серията да са в един стил и да се отличават по нещо, което макар и малко, впечатлява от пръв поглед. 

Какви материали ползваме
Използваме всеки материал или ефект, който според нас е подходящ именно за вашия продукт. 
Печатът се изпълнява върху харти или PVC фолио. Работим много с различните текстури – не забравяме, че опаковката е нещо, което клиентът държи в ръцете си. Използваме гладки, сатенени, грапави, релефни хартии. Когато е необходимо, предлагам допълнителни ефекти, като: частичен лак, обемен лак, релеф, рязане на допълнителни елементи по неправилна форма (изработка на щанца). 

Колко струва изработката на опаковка
Зависи от опаковката, от сложността на изработка, материалите, печата, ефектите. А също и от бюджета на клиента. Съобразяваме се с него. Предлагаме на всеки клиент максимално ефективно решение – като дизайн и изпълнение, за определения бюджет. 

Натрупали сме доста опит в разработката на опаковки за продукти от всякакъв тип. Познаваме тънкостите, справяме се с предизвикателството – да се създаде продукт, който защитава продукта, който вие предлагате и едновременно с това привлича вниманието върху него. 


Свържете се с нас, ако ви трябват красиви, удобни, запомнящи се опаковки.