CD / DVD*

Какво са РЕКЛАМНО CD/DVD И ОБЛОЖКА ЗА ДИСК?
 
Рекламното CD/DVD е цифров носител, на който е записана реклама на конкретна услуга или продукт, презентация на Вашата фирма или друг рекламен материал. 
Форматите, характерни за него са: стандартен диск, малък диск и диск тип визитка. Върху него и опаковката му също има рекламна информация. 

Вариантите за обложка на CD са най-разнообразни: джоб за CD; двойно затваряне и холдер за CD; поставка за CD и твърди корици; книжка, велкро закопчаване и поставка за CD; двойно затварне, твърди корици и поставка за CD.
 
  
Защо са необходими РЕКЛАМНИ CD/DVD И ОБЛОЖКИ ЗА ДИСК?
 
Вашите клиенти и партньори със сигурност ще Ви запомнят, ако им поднесете фирмената си презентация на диск. Това е и начин всеки да запази оставения рекламен материал и в удобен момент да отдели няколко минути, за да разгледа съдържанието на цифровия носител или поне това, което е отпечатано върху него и CD обложката му. 

Така направената реклама има много висока ефективност, защото се възприема като изключителен жест, обединяващ интересите и предпочитанията на любителите на печатната и цифровата реклама.
 
  
Как се създава ДИЗАЙН НА CD/DVD И ОБЛОЖКА ЗА ДИСК?
 
Дизайнът на CD/DVD и обложка за диск е продължение на корпоративния стил. В него задължителни елементи са логото и координатите на фирмата (адрес, телефон, факс, e-mail, уеб сайт). 

В зависимост от рекламната площ върху диска и CD обложката му може да се отпечатат кратка или по-подробна информация и/или важни акценти, на които трябва да се наблегне.
Вариантът на CD обложка тип книжка, изработена от елегантен картон дава възможност за отпечатване на по-голям обем информация и същевременно придава по-луксозно излъчване на презентацията Ви.
 
  
Как да поръчате ВАШИТЕ РЕКЛАМНИ CD/DVD И ОБЛОЖКИ?
 
1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашите CD/DVD и обложка за диск, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на CD/DVD и обложка за диск и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашите CD/DVD и обложка за диск с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само стойността на дисковете и печата, а дизайнът е безплатен.
 
  
Портфолио ПЕЧАТ ВЪРХУ CD/DVD И ОБЛОЖКИ
 
Искате да впечатлите Вашите клиенти и партньори с презентация, записана на CD, но не знаете печелившата формула за визията й? Рекламно студио GD styles Ви предлага индивидуални решения с уникален дизайн.
 
 
Графичен дизайн на CD/DVD И ОБЛОЖКА ЗА ДИСК ЦЕНИ
 
Цени за CD / DVD - дизайн на самия носител                                                        99.00 лв
Цени за CD / DVD обложка, тип джоб (лице и гръб със страничен отвор)                             199.00 лв
Цени за CD / DVD обложка с двойно затваряне, твърди корици и поставка за носител, 6 стр.             299.00 лв

*Посочените цени са без ДДС и са валидни за клиенти, които поръчват печатните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, необходимата за печат цветова обработка на снимките, наливане на готов текст, страниране, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. Фотографиите също не влизат в цената и се подават от клиента с резолюция за печат 300 dpi. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.