Кожени папки за ресторант Azahar*

Ресторант Azahar е много изискан испански ресторант в центъра на София и поради това изработката на кожените менюта беше отговорност и признание за нашия екип.
Кожените папки са в мек кафяв нюанс от първокласен италиански материал, специално създаден за тази цел – да впечатлява и да се запомня от клиенти на ресторанти, хотели и ценители на книжни издания с луксозен кожен акцент.
Релефът на логото върху първата корица на кожените папки е с невероятна прецизност, тъй като материалът позволява да изпъкне всеки елемент от него. А при термичната обработка променя и цвета си, което подчертава допълнително контраста на логото върху кожата, с което външния облик на менютата за ресторант Azahar е завършен.
Дизайнът на тялото е не по-малко изискан и внимателно обмислен. Основният цвят на логото – богато злато е комбиниран с класическо черно. Избраните от дизайнера шрифтове придават класа и автентичност, но са ясни в своята оригиналност и лесно четими като големина. 
Различното в това меню е скрепването на страници в едно тяло – то е почти незабележимо, което го прави толкова красиво – фин конец, специално избран и ръчно зашит. И заедно с луксозния картон в цвят слонова кост с много лек релеф, тялото на менютата вече е готово да бъде разгърнато и да достави удоволствие на клиента, докато прави своя избор.
И на финала, за да бъде всичко в един стил, се постарахме след десерта клиентът да се наслади на още едно малко бижу – кожен сметник с брандирано лого. В него ще открие визитка като лична благодарност от ресторант Azahar, която символизира и покана за нова среща на същото място.