Лого дизайн за Abrazo Hotel*

Лого дизайн за хотел Abrazo - креативно съчетание между индустриален стил и модерен уют. Истински рубин в градския пейзаж на София, самият хотел беше вдъхновение за нашия лого дизайн. Знакът пресъздава характера му и неговата изключителна архитектура.

Abrazo смело слива съвременния дизайн с индустриални елементи. Черен и бордо цвят, като доминиращи цветове, подчертават силата и категоричността на сградата. Те създават внушителен и запомнящ се визуален ефект, който допринася за уникалността на хотела.

Използването на интериорни елементи придава уникалност на лого дизайна - изкусно подчертава вниманието към детайла, но и осигурява автентична връзка между визията на хотела и неговата същност - уют, комфорт и стил.

Намиращ се в близост до центъра на София и най-популярните забележителности, хотел Abrazo предлага уникален начин да се впишете в градската среда. Лого дизайнът не само представя хотела, но и служи като своеобразен прозорец към съвременната архитектурна красота, която очаква гостите му.