Лого дизайн за хотел Мурсалица*

Лого дизайнът на хотел Мурсалица е поглед към едно невероятно пътешествие в Родопите. Хотелът е разположен в богата иглолистна гора и водещият цвят на логото е тъмнозелен. 

Шишарката е ключов елемент в лого дизайна. Тя е в пъстри, топли цветове - светлозелен, жълт, наситен оранж и меко кафяво, които разказват за четирите сезона през годината и услугите, предлагани от хотела целогодишно, с особена насоченост към семействата с деца. Така се роди слоганът за цялостната рекламна концепция на хотела - “4 сезона приключения, споделени с любими хора!”. Не просто думи, а обещание за незабравими моменти.

Шрифтът в лого дизайна е плътен, четлив, с издължен силует на буквите в унисон с боровата гора, която обгръща хотела. Знакът е своеобразен прозорец към стилизиран пейзаж - шишарката в близък план, докосваща сърцето на всеки гост, а в далечината - вплетени в буквата “М” борове, гори, планини, разкриващи есенцията на това вълшебство.

От лого дизайна сезоните оживяват в уеб сайта на хотел Мурсалица, за да се потопите в Родопите, в тяхната пълна красота и разнообразие, превръщайки всяка почивка в сбъднато приключение.