Виртуален тур Романс Сплендид*

Успоредно с интериорната фотография на Хотел Ромас Сплендид заснехме и 24 броя 360 градусови панорами на хотелските стаи, конферентни зали, рецепция, лоби бар, ресторант, енотека, вътрешния басейн и СПА центъра. 

За да създадем това уникално преживяване за потребителите на сайта, използвахме най-добрата техника и обектив за фотозаснемане, които ни позволиха да покажем обектите от най-добрата точка за разглеждане. 

Всички 24 броя 360 градусови панорами бяха индивидуално добавени към страницата на всеки обект, стая и зала, за да може получат по-пълна и реалистична престава за пространството. 

Допълнително, ние създадохме общ виртуален тур с всички 360 градусови панорами, за да може потребителите на сайта да видят целия хотел по най-атрактивния начин. Този тур предоставя на потребителите възможността да разглеждат всички обекти и стаи в хотела от различни ъгли и да се наслаждават на въздействието на висококачествените ни панорами. 

Ние в рекламното студио Джи Ди стайлс сме много горди от постиженията си в този проект и с удоволствие го представяме на всички наши клиенти. В случай, че искате да заснемем и вашия обект с най-добрата техника и обективи за фотозаснемане, не се колебайте да се свържете с нас