Рекламни сувенири 2018*

Кампанията за подготовка на рекламни сувенири 2018 е вече в разгара си. Ако още не сте избрали с какво ще зарадвате служители, партньори и клиенти – време е да го направите! 

Предлагаме ви качествени практични изделия за масови мероприятия, среден клас продукти на добри цени, луксозни предмети за избрани, важни за вас партньори и клиенти. Химикалки и запалки, чаши и аксесоари за бюро, канцеларски материали и флашки, часовници, чанти и чадъри, вещи за лична употреба – трудно е да изброим всичко, затова разгледайте и изберете сами от  нашите каталози.

Рекламните сувенири за 2018 г. са изработени от пластмаса, метал, дърво, стъкло и хартия, кожа и текстил – включително от така харесваните през последните години рециклирани материали. Внимателно подбрани и брандирани по подходящ начин, те са мощно ненатрапчиво рекламно средство. Използват се дълго и с удоволствие и напомнят за компанията ви не само на човека, на когото са подарени, а и на всички около него.

Краят на годината е изключително подходящ момент за осигуряване на нужните ви рекламни сувенири за следващата 2018. Добре разработения дизайн можете да използвате не само за подаръците около Коледа, но многократно – по различни поводи през цялата година. Професионалният опит на целия екип на GD styles, креативността на дизайнерите и доброто техническо оборудване ни позволяват да осъществим по най-подходящия и атрактивен начин индивидуализирането на всеки предмет. 

Побързайте с избора си! Все още имаме добри складови наличности, но кампанията напредва и времето за доставка, подготовка на проектите и изпълнението им се скъсява. Ако ви е трудно да подберете най-подходящите рекламни сувенири за 2018, ние ще ви помогнем, като се съобразим с бюджета, спецификата на дейността ви и целите, които си поставяте.

Вижте каталозите ни с рекламни сувенири за 2018 г. и ни се обадете!