Луксозни подаръци 2018*

Добър начин да засвидетелствате уважение и специално отношение към партньори и важни клиенти са изисканите луксозни подаръци за 2018 година. 

Ние ви предлагаме продукти на световни марки – Pierre Cardin, Hugo Boss, Ungaro, Christian Lacroix, Nina Ricci, Parker, Cacharel, Waterman, Cerruti 1881, Jean Louis Scherrer. Те са белег на висока класа и стил и няма как да останат неоценени. Дискретно брандирани по подходящ начин, дълго време ще напомнят за вас и за специалните ви отношения.

Не се притеснявайте, че цените на подобни луксозни подаръци ще натоварят много бюджета ви. Те са разработени специално за рекламни цели и са доста по-евтини от марковите продукти в скъпите магазини. Ние пък ви осигуряваме възможност да поръчате малък брой от различни видове. Това ще ви позволи да направите максимално индивидуализиран избор, като отчитате личните предпочитания и характеристики на партньорите си. 

Подберете от каталозите ни за луксозни подаръци за 2018 класически пишещи средства, красиви шалове от коприна или вълна, стилни портфейли, чанти, кожени колани и всякакви вещи за лична употреба. Обадете ни се да обсъдим най-адекватния начин за брандиране за всеки аксесоар. Имайте предвид, че ще са ви необходими пликове и торбички за подходящото им опаковане и за тях също трябва да помислите навреме.

Луксозни подаръци през 2018 ще са ви нужни по различни поводи. Но по-подходящ момент за тях от Коледа няма. Времето напредва и ако искате да изпълним желанията ви максимално пълно, поръчайте сега!

Проучете каталозите на рекламно студио GD styles, поискайте допълнителна информация, разкажете ни как си представяте брандирането и опаковките! Ние сме на ваше разположение!