Работни календари 2018*

Няма офис, търговски обект и дом без календар. Това е най-практичният подарък, който можете да направите. Парите, вложени в него, са едни от най-добре похарчените за реклама. Затова побързайте – кампанията е в разгара си!

Колекцията ни от работни календари за 2018 г. включва от функционални настолни варианти с богата допълнителна информация до луксозни полиграфически изделия с качествени репродукции на художествени творби и фотографии. Те могат да са изцяло с индивидуален дизайн или типови – с допълнително поставен надпис.

Разгледайте внимателно каталозите ни за работни календари 2018! Дали ви трябва по-строг функционален модел или искате дизайн, предизвикващ въображението на зрителя, за качествената му изработка е нужно време. За да започнат партньорите и клиентите ви първия си работен ден през новата година с вашия календар пред очите си, трябва да го поръчате сега. 

Поддържаме широка гама многолистови и еднолистови, секционни, стенни и настолни работни календари за 2018, пирамидки, планери и тефтери с датници. Гарантирано ще намерите най-подходящия вариант за себе си, независимо от бранша, в който работите, тиражa, който ви е необходим и бюджетa, с който разполагате. За него в рекламно студио GD styles ще разработим дизайнерски проект, съобразен с наложената визия на вашата фирмена идентичност. Качественият печат и прецизните довършителни работи ще оформят впечатляващия вид на вашите работни календари за 2018 г.
 
Вероятно вече сте уточнили колко и какви работни календари са ви нужни. Ако се колебаете как точно трябва да изглеждат те и какви функции да съчетават, готови сме да ви консултираме. Имайте предвид, че от избора до получаване на крайния продукт се извършват много операции и всяка изисква определено време. 
Не се бавете дълго – разумните срокове за изпълнение на поръчката ви са гаранция за постигане на желаните резултати.

Прегледайте каталозите за работни календари 2018 и поръчайте!