Подарете усмивка с рекламни сувенири за 2022*

Коледните празници не са далеч, а Вие искате да впечатлите вашите доверени партньори, колеги и приятели с приятни изненади. Изборът от рекламни сувенири 2022 е богат - от работни и многолистови календари, тефтери със спирала и индивидуален модерен дизайн в комбинация с красива функционална химикалка, до мобилни аксесоари и настолни подаръци за бюро.
Направете своя избор сега, тъй като времето за изпълнение не е малко, за да бъдат красиви и практични вашите рекламни подаръци 2022. Каталозите ни са разделени по категории за Ваше улеснение, но винаги можете да разчитате на консултация от наша страна, която да ви спести време. С малки насоки от Ваша страна, ние ще ви дадем конкретни предложения за рекламни сувенири, които да бъдат оригинални, различни, да ви представят по най-добрия и запомнящ се начин. 


Подарете усмивка с нещо малко, луксозно или удобно. Разгледайте нашите каталози за рекламни подаръци 2022, в които ще откриете разнообразни идеи - познати от ежедневието или по-нестандартни дизайнерски сувенири! Грижата за природата ни провокира всяка година да предлагаме и екологични рекламни сувенири, направени от естествени и рециклирани суровини. 

Ако търсите само фирмени календари Ви насочваме директно към каталози календари 2022 - пъстър избор Ви предстои - не само цветове, но различни размери календари, различен брой тела при работните календари, както и възможности за брандиране - с глава или цяла подложка. Тиражът и начинът за брандиране са тези акценти, които определят цената. И за да ги имате преди Коледа сега е моментът за поръчка. 


Разгледайте, изберете или директно ни пишете, за да ви насочим към реалните останали възможности за оригинален вариант на вашите рекламни подаръци 2022.