Календар бележници 2018*

Представете си, че сте на бизнес среща и събеседникът ви упорито рови в телефона или таблета си. Нищо добро няма да си помислите, нали? Но ако усърдно води записки в бележника си, това само ще повиши доверието ви и ще ви убеди, колко присърце приема той разговора ви. Затова не подценявайте добрия стар тефтер! 

Включете календар бележници за 2018 г. в списъка си с рекламни сувенири. Разнообразни модели като стил, визия и функционалност ще намерите в каталозите на сайта ни. Те са в различен формат – от джобен до А4. Хартиеното тяло може да е с дати и без, с чисти или удобно разграфени страници, с богата допълнителна информация, бяло или цветно, лепено или шито. Кориците са твърди или меки, от ламиниран картон, дърво, ПВЦ материали, еко-кожа и естествена кожа.

Рекламно студио GD styles ви осигурява възможност вашите календар бележниците за 2018 да са напълно индивидуализирани – с разработен за вас графичен дизайн не само на корицата, но и на тялото. Много харесвани са тефтерите, облечени с качествена кожа и брандирани с релефен печат.

Разбира се, има определени тенденции в подбора на бележниците и използването им като мощно рекламно средство. Ние ги познаваме добре и с удоволствие ще ви консултираме, ще ви предложим варианти, които максимално адекватно се вписват в цялостната ви фирмена идентичност. Те ще напомнят за вас на патньорите ви през цялата следваща година, че и по-дълго – докато ползват практичния красив тефтер с логото ви.

Празниците приближават. Не губете повече време! Разгледайте каталозите ни за календар бележници за 2018 г. и направете сметка колко и какви видове ще ви трябват. Обадете ни се да обсъдим поръчката, защото сроковете все повече се скъсяват.