Новият интернет имидж на ресторант Римини*

Създадохме цялостно ново присъствие на ресторант Римини в интернет пространството, тъй като досега нямаше достатъчно информация, от която бъдещите или настоящи клиенти да научат повече за заведението.

Ресторант Римини притежава италиански чар и дискретен уют, които се стремихме да предадем максимално точно с интериорните фотографии, публикувани в неговия уеб сайт. Но, ако клиентът иска да усети по-задълбочено атмосферата в ресторанта, задължително трябва да разгледа висококачествената 360° панорама. Този виртуален тур пренася посетителя в реалната обстановка на ресторанта и създава впечатление у него, че може да докосне всеки детайл.

В името на ресторант Римини е скрита много символика – чувствена италианска реч, морско ухание и разпалваща духа музика. Римини е известен в историята като родното място на великия Фелини, а днес е един от най-посещаваните курорти на Адриатическата Ривиера.

Посещавайки ресторанта в центъра на София всеки клиент усеща крайбрежната атмосфера и се чувства специален. В изградения от нас уеб сайт можете да разгледате основното меню или винената листа и да направите своя избор още пред компютъра.