Изработка на уеб сайт и лого дизайн на Гео ТТ*

Екипът ни в рекламно студио Джи Ди Стайлс спечели доверието на една млада инженерна фирма  и се зае със задачата да създаде уеб сайт и печеливша корпоративна идентичност на колектив от хора, които все още нямат никаква позиция в интернет пространството.

Кои са нашите професионални стъпки?
Предложихме идея за лого дизайн на инженерна фирма Гео ТТ, която със съвсем ново лице бързо намери своето място в интернет пространството. Досега нейната дейност бе известна само на определен брой клиенти или на хора от бранша.
Пресъздадохме идеята си във фирмено лого - изчистена визия, модерни и атрактивни цветове – ярко зелено и меко кафяво, и смело използвахме цялото име на геоложката фирма в графичната концепция за постигане на свежест и позитивизъм в няколко щрихи.


Създадохме изключително добър фирмен стил в изработените от нас рекламни продукти, които са част от цялостната корпоративна идентичност на Гео ТТ. Визитките и бланките следват линията на логото, но с по-строга бизнес визия и въпреки това със запазен нюанс на ярките фирмени цветове.


Накрая наложихме и нов имидж на фирма Гео ТТ с изработения от нас корпоративен уеб сайт. Снимките и логиката на навигацията в създаването на корпоративния уеб дизайн са плод на добра съвместна работа между екипа на рекламно студио Джи Ди стайлс и клиентът. Информацията се намира бързо и удобно, което привлича широк кръг от потребители именно на този уеб сайт.