Луксозни подаръци 2017*

И сезонът за подготовка на коледни картички, луксозни подаръци за партньори и важни клиенти, печат на календари започна. Вие имате ли план какво ще ви е необходимо – колко картички, календари, тефтери, подаръци? Време е да го направите и ние можем да ви помогнем. 

Планирайте заявката си за луксозни подаръци достатъчно рано – това е първото, което ще ви посъветваме. Бъдете сигурни, че разполагате с време, за да разгледате каталозите, да изберете подходящите вещи и/или аксесоари за вашите партньори и клиенти и да ги поръчате. Ако оставите покупката им за последния момент, може да се окаже, че са харесваните от вас модели и марки са изчерпани. 

Работим с големите световни марки, които предлагат луксозни подаръци: Hugo Boss, Christian Lacroix, Ungaro, Pierre Cardin, Nina Ricci, Cerruti 1881, Cacharel, Jean Louis Scherrer, Parker, Waterman

През 2016 година за първи път в България влизат и луксозни подаръци и сувенири на Hugo Boss. Разгледайте каталога, сега е моментът да впечатлите партньори и клиенти с  дизайнерски аксесоари, химикали, портфейли на марката. 

Но само добър дизайн не е достатъчен. Изберете луксозни подаръци според вкусовете и предпочитанията на всеки човек, който искате да впечатлите с подарък. Ще ви съдействаме и за поръчка на малко бройки от няколко различни аксесоара. 

Помислете и за подходяща опаковка. В елегантното поднасяне на подаръка е половината от ефекта. Повече луксозни подаръци в нашите каталози са със собствени кутии, но е добре да имате торбички, пликове или друг тип опаковки от подходяща като цвят и плътност хартия, в които да ги сложите. И разбира се, да са брандирани с името и логото на фирмата ви. 

Решете колко и какви луксозни подаръци ще ви трябват тази година и се свържете с нас. Ще се погрижим за всичко до последния детайл.