Календар бележници 2017*

Независимо какви модерни програми и устройства за организация на времето изкушават хората, добре направените календар бележници винаги са на почит. Затова не пропускайте да поръчате и тази година. 

Може да поръчате по-малка бройка – само за вас и вашите служители. Брандирайте ги и им ги подарете за празниците. Красивите и функционални работни бележници ще ги зарадват и ще им подскажат, че се радвате, задето всички заедно сте един екип. 

Може да решите да използвате календар бележниците като рекламно средство и да подарявате от тях на партньори и клиенти. Всеки ще оцени и ще използва такъв практичен подарък, особено ако изглежда добре, така че не се колебайте. 

И в двата случая ви препоръчваме да разгледате каталозите ни и да се ориентирате какво искате като модел. Свържете се с нас след това. Ще уточним начина на скрепване, материалът, от който ще се прави корицата, съответно вида печат. Имаме достатъчо опит и ще ви насочим към материали, подходящи за внушението, което искате да постигнете. Предлагаме ви да направим проекта за дизайн на вътрешното тяло и на корицата, а също и да се погрижим за печата. 

За нас е предизвикателство и удоволствие да работим по поръчки за календар бележници. Знаем, че те могат да са мощно рекламно оръжие, стига да се открояват като дизайн, да са качествени като изпълнение и в същото време да са удобни за работа. Тогава, който получи екземпляр няма да иска да се раздели с него. А удоволствието от притежанието на полезен и красив бележник ще се прехвърли като доверие към вашия бизнес. 

Обмислете какви и колко календар бележници ви трябват за 2017 и ни се обадете.