Фотозаснемане на Villa A&A Aphrodite, Nikiti*

По време на фотозаснемането на интериора и екстериора на Villa A&A Aphrodite, Nikiti в Гърция се стремяхме да пресъздадем усещането за безвремие и простор, което излъчва това райско кътче. Готовите интериорни и екстериорни снимки мигновено ще ви потопят в атмосфера на хармония, спокойствие и тишина, нарушавана единствено от песента на прибоя. От тях почти се усеща полъха на нежния морски бриз. 
Фотографиите показват Villa A&A Aphrodite, Nikiti като вълшебно място, което в действителност е и спокойно можете да се насладите на уюта и атмосферата, ако решите да го посетите за вашата мечтата ваканция.
Луксозното обзавеждане, което се откроява в интериорните снимки на Villa A&A Aphrodite, Nikiti е в меки тонове и изцяло предразполага към релакс, сякаш сте в своята мечтана вилa на брега, към отпускане на сетивата и създаване на романтични незабравими преживявания. 
Морето също остава акцент в нашите интериорните и екстериорни фотографии, гледката към безкрайната морска шир, красивите изгреви и залези, на които може да се наслаждавате от терасата, градината или басейна - онова характерно гръцко синьо… Разгледайте интериорните и екстериорни фотографии в нашето портфолио и вече ще сте по-близо до Villa A&A Aphrodite, Nikiti в Гърция.