Интериорна фотография на Villa A&A Aphrodite, Nikiti*

За нашия екип бе истинско удоволствие заснемането на Villa A&A Aphrodite, Nikiti – един модерен оазис сред класическия пейзаж на Гърция. Вилата се намира на п-в Халкидики, до къмпинг Mitari и неговия известен пясъчен плаж. 
Снимките започваха още преди първия слънчев лъч да озари небето и завършваха дълго след залеза, за да можем да пресъздадем магията на мястото така, както я усетихме ние, да уловим всеки един нюанс на цветовата палитра, всички тези наситени оранжеви и виолетови тонове, всички отенъци на характерното гръцко синьо. Именно тези живи цветове се виждат на екстериорните и интериорни фотографии на вилата и спомагат за ярко и запомнящо се първо впечатление.  


По време на фотозаснемането на вила Villa A&A Aphrodite, Nikiti се стремяхме да пресъздадем усещането за свобода, безвремие и простор, което излъчва това райско кътче. Избраните от нас композиции ще ви потопят в атмосферата на хармония, спокойствие и тишина, нарушавана единствено от песента на прибоя. 
Фотографиите пресъздават уединението и уюта, които ще намерите във Villa A&A Aphrodite, Nikiti и ще ви накарат да започнете да мечтаете, а защо не и да организирате дългоочакваната отпуска. Интериорните фотографии показват стилното обзавеждане и луксозната обстановка, изцяло предразполагаща към почивка и отпускане на сетивата. 


По време на тяхното заснемане, освен върху цялостния облик и усещане, сме обърнали внимание на всеки един детайл, за да можем да представим изчерпателно удобствата, които Villa A&A Aphrodite, Nikiti предлага. Тя е на три етажа, просторна и светла и притежава всичко необходимо да се насладите на почивката си - мечтаната къща на морския бряг. Безспорно едни от най-големите ѝ предимства са близостта до морето, гледката към безкрайната морска шир, красивите изгреви и залези, на които може да се наслаждавате от терасата, градината или басейна. 


Уверени сме, че направените от нас интериорни и екстериорни фотографии ще създадат у Вас една реалистична и романтична представа за Villa A&A Aphrodite, Nikiti и ще Ви улеснят да направите своя избор за мечтаното пътешествие.