Уеб сайт за СПА Хотел Романс Сплендид*

Изработката на уеб сайта за СПА Хотел Романс Сплендид се случваше успоредно със създаването на уеб сайта на хотел Бутик Сплендид, които са част от веригата Planex Hotels. Те са луксозни хотели със собствен стил, който трябваше да подчертаем с изграждането на новите им уеб сайтове и чрез тях да променим цялостния им облик в онлайн пространството.


Богатството в уеб дизайна на двата хотела е тяхната красота в интериора и екстериора, която е предадена до всеки детайл, чрез фотографиите, заснети също от нашия екип. Предимството на студиото ни е, че предлагаме комплексно изпълнение за нашите клиенти – графичен дизайн, фотография и уеб дизайн. Така се следва една естетическа линия в корпоративните печатни материали и в уеб сайта. А качествените фотографии дават качествен краен резултат и максимален ефект при всеки тип реклама. 


И в този проект сме дали всичко от нас, за да бъде уеб сайта на СПА Хотел Романс Сплендид с елегантна изчистена визия на луксозен СПА хотел. Цветовете следват основните нюанси на логото. Шрифтовете също са избрани специално да подхождат на знака и общия профил на хотела. Използван е и символът „слънце“, характерен за веригата Planex Hotels.


Функционалността е удобна и лесна за ползване, както при уеб сайта на хотел Бутик Сплендид, за да може клиентът да работи бързо в навигацията и при двата хотела, веднъж свикнал с нея.
Меню лентата е винаги на разположение за резервация или достъп до друга вътрешна страница – настаняване, СПА център, ресторанти, конференции и други.


По този начин изработката на уеб сайта на СПА Хотел Романс Сплендид се оказа ефективна стъпка за обновяване имиджа на хотела, която създаде не само нов красив, но и практичен онлайн продукт.