Редизайн на уеб сайта на Хотел Шато Монтан*

Джи Ди Стайлс има гордостта да представи проекта си за уеб сайта на Хотел Шато Монтан. От 2008 година работим с хотела и имаме удоволствието да се грижим за неговото онлайн присъствие. Нашият последен проект за редизайн на уеб сайта и фотозаснемане на новия СПА център и обновени стаи и заведения, е резултат от нашето многогодишно сътрудничество с хотела.


Уеб дизайнът на новия сайт е съобразен с последните световни тенденции за визията на хотелски уеб сайтове. Избраните цветове, златното и черното, са в класическа комбинация, която допринася за елегантността и изискаността на хотела.С новата GD styles CMS система, базирана на Laravel, добавихме множество нови функционалности към административния панел на сайта, за да улесним управлението на съдържанието. Това включва опции за публикуване на специални оферти и предложения, модул за добавяне на 360 градусови панорами, както и SEO модул за по-добра оптимизация в търсачките.


Началната страница на уеб сайта на Хотел Шато Монтан има повече възможности за анонсиране на най-важните обекти, услуги, СПА център, стаи, заведения и оферти. Успоредно с работата по сайта написахме нови уеб текстове за всички страници и оферти, за да осигурят качествено и информативно съдържание за гостите на хотела.


В отделна страница на уеб сайта на Хотел Шато Монтан сме публикували информация за най-близките забележителности до гр. Троян, за да допълним информацията за туристическите атракции в района.
Благодарим на ръководството на Хотел Шато Монтан за доверието, което ни показаха, и се надяваме да продължим да ги обслужваме успешно в бъдеще.