Рекламни сувенири 2017*

Каталозите с рекламни сувенири за 2017 година са вече на сайта ни, можете да ги разгледате и да поръчате каквото ви е необходимо. 

Разнообразието е огромно, като качество, модели, видове сувенири, дизайн, материали, от които са изработени. С лекота можете да изберете по-нестандартни рекламни сувенири без да правите компромис с качеството им, за да се съберете в бюджета си. Именно разнообразието от артикули ни позволява да сме гъвкави и да намираме оптимално решение за всеки клиент. 

Организирайте своята кампания за рекламни сувенири така, че тя да не приключи с идването на новата година. Подберете необходимия ви брой чаши, флашки, химикали, запалки, канцеларски материали или каквото друго сте си харесали. След това, през годината можете да поръчвате допълнително каквото ви е необходимо. 

Практичните, качествени рекламни сувенири са идеални за употреба не само в офиса и за подарък, но и при организиране на семинари, обучения, при първа или втора среща с нови партньори/клиенти. 

Разбира се, ако имате бюджет сега, бихме ви посъветвали да отпечатате повече бройки наведнъж. Това определено ще намали единичната цена на всеки избран от вас сувенир, а също и на самия печат. 

Каквото и да решите, не чакайте последния момент, поръчайте навреме, за да сте спокойни, че това, което ви харесва като рекламни сувенири все още не е изчерпано. 
Ние ще имаме грижата за доставката на вашата поръчка, изработката на проекта за дизайн, печата. Всичко това изисква техническо време. Дайте ни възможност да свършим добре работата си за вас. 

Разгледайте каталозите с рекламни сувенири за 2017 и се свържете с нас!