Фотозаснемане на хотели и ресторанти в Гранд Хотел Варна*

Преди лятната си ваканция екипът на Джи Ди стайлс направи един вълнуващ 7-дневен летен тур. Основната цел, на който беше пълното фотозаснемане на голяма част от хотелите към BT Collection. Целодневната работа на морето в сгъстен график, без да усетиш пясъка под гърба си и разглаждащата солена вода, е тежко предизвикателство. Но крайният резултат удовлетвори напълно целия екип.

И по-важното е, че клиентът наистина оцени усилията ни и искрено ни благодари. Това е комплимент, който осмисля всяко преодоляно препятствие по пътя до получаването на крайния продукт.
Фотозаснемането стартира от Св. Влас и хотел Парадайз Бийч, разположен буквално на брега на морето с панорамна гледка от всички стаи.


След 2 дни продължихме към Варна с ясното съзнание, че ни остава по-голямата част от работата, защото имахме 5 дни за фотозаснемане на 5 хотела, 5 тематични ресторанта, основните услуги в комплекс Гранд Хотел Варна и общи екстериорни кадри. Затова веднага след пристигането ни започнахме с хотел Долфин, италианския тематичен ресторант Долче Вита и някои от общите външни планове.


Следваха снимките на скрития зад скалите и истинска загадка за туристите хотел Долфин Марина, най-големия в комплекса Гранд Хотел Варна, уютния дискретен хотел Лебед и разположения до плажа свежо син хотел Рубин.
Най-вълнуващо е снимането по време на изгрева, защото цветовете са богати на нюанси и обектите имат много наситени силуети, но колко дни по ред можете да станете в 4:00 сутринта, за да им се насладите?! За нас, обаче, това е работа и удоволствие, защото сме свидетели на тази красота.


Тематичните ресторанти също представляваха голям интерес, тъй като всеки от тях имаше различен стил. Ресторант Гранд Албатрос е рибният ресторант и един от най-хубавите в курорта. Отличава се с типична средиземноморска атмосфера, огнени факли за вечерта и рибни изкушения, разбира се.


Азиатският ресторант Сусам, непосредствено до Гранд Хотел Варна, привлича гостите със загадъчни ястия и десерти.


За любителите на барбекю комплексът е осигурил също тематичен ресторант, разположен сред зеленина и прохлада – Гранд Хот Барбекю.


Организацията в хотелите беше на изключително ниво. Стаите бяха предварително декорирани с цветя, аксесоари и печатни материали. Ресторантите също бяха заредени с прибори и приготвени ястия специално за снимките. С общите части беше по-сложно, тъй като не можеш да организираш туристите, но успяхме да уловим подходящите моменти и там. Затова благодарим изключително за съдействието на персонала, което се оказа важно за спазването на целия график.
Професионалните ни кадри са публикувани в техния уеб сайт и печатни материали като допълват богатството им от снимков материал.