Тосков и Йорданов*

 С настоящата референция Адвокатско съдружие Тосков и Йорданов декларира своята висока професионална оценка за качеството на извършените услуги от рекламно студио Джи Ди Стайлс.  

Преди всичко, бихме искали да насочим Вашето внимание към едно от големите предимства в обслужването, предлагано от този мултидисциплинарен екип.  

Това е техният забележителен капацитет да извършват целия набор от дейности по създаването и поддържането на една стилна и добре синхронизирана корпоративна идентичност. Така например, през 2010г. нашите взаимоотношения започнаха чрез възлагането на поръчка за изработка на фирмено лого.

 В последствие, удовлетворени от професионалното изпълнение и коректност по отношение на всеки договорен детайл, ние отново се доверихме на Джи Ди Стайлс за изработката на корпоративен уеб сайт и фотозаснемане на тематични фотографии за него.

Нашето успешно сътрудничество продължава и до днес, възползвайки се от новостите в областта на графичния и уеб дизайн, към които екипът има подчертан афинитет.

Отчитайки приноса на рекламно студио Джи Ди Стайлс към нашия позитивен имидж, ние безрезервно препоръчваме техните компетенции на всеки, който държи на реални резултати в бизнеса си.

Светослав Йорданов

Управител