Лицата на GD styles*

Запознайте се с нас, с идеята и целите, които стоят зад името GD styles и с лицата, които стоят пред тези идеи.
 

Даниел Йорданов

Създадохме рекламно студио GD styles, за да създаваме индивидуални уеб и принт решения. 
Идеите ни да бъдат полезни на хората и те да разберат, че качеството и естетиката са важни за тях, за да се представят впечатляващо пред света и да спечелят доверието му.

Моята роля е лично да ви консултирам как да се изгради логиката на Вашия фирмен уеб сайт или онлайн магазин като се съобразя с желанията ви. След което с екипа ни проследяваме световните тенденции в уеб дизайна и ви даваме рецептата за Вашия работещ уеб сайт с уникален дизайн - без темплейти, без плагиатствани елементи, без копирана информация.

Съветът ми е да имате собствени фотографии и текст, написан специално за вашия уеб сайт. По тези две точки също можем да ви бъдем полезни. 
Като фотограф следя отблизо избора на кадрите към всеки сайт. А заедно със специалистите от екипа ни определяме внимателно съдържанието на сайта като структура, брой страници, разположение на навигацията и елементите от дизайна така, че да бъдат лесни и удобни за потребителя... или с няколко думи имам поглед върху целия процес от първия ни разговор до първото запитване от Вашия нов уеб сайт.

Стъпките са лесни, когато пътят е добре утъпкан. Доверете ни се и се уверете в това, че уеб сайтът може да бъде печеливш ход за бизнеса ви.

 

Гергана Цветкова

Щастлива съм да съм част от създаването на GD styles. За повече от 20 години в областта на рекламата съм събрала разнообразен опит, изградила съм се като графичен и уеб дизайнер, а като магистър по полиграфия съм научила много от тайните на печата и ги прилагам при всеки проект за максимален визуален ефект - като чистота на цветовете, подходящи материали при допир, избор на шрифт или друго атрактивно решение.
Стремя се всеки проект да бъде със свой живот и собствен характер, да уловя копнежа на клиента и да предам тази искра във всеки негов рекламен материал или уеб сайт. Ръководейки екип от дизайнери се опитвам да предам този стил и на тях. Затова внимателно обмисляме всеки детайл, съчетаваме го с подходящите цветове, букви, форми, добавяме чувство и... ето го Вашият нов рекламен продукт - красив, впечатляващ и с дизайн, направен специално за Вас.

Това е моята любима задача - да се грижа всяка стъпка по този път да бъде безпроблемна и да получавате професинална обективна консултация за всяка услуга, предлагана от нашето рекламно студио.

 

Обичаме това, което правим, затова го правим с желание и творчески хъс. Благодарим ви, че се запознахме ;o)
А ако искате да обсъдим лично вашия бъдещ проект, звъннете ни или ни пишете.