Уеб сайт за комплекс Allegro Home*

Уеб сайтът за жилищен комплекс Allegro Home е модерен, позитивен и ясен, за да бъде максимално лесен за ползване от нашия клиент и от неговите клиенти.
Цветовете и стила на логото е пренесено като идея в целия сайт като форми, шрифтове и общо излъчване. Създаването на лого дизайна е първият проект, който реализирахме за Allegro Home и спечелихме доверието им за изграждането на уеб сайта на жилищния комплекс.


На началната страница на уеб сайта могат да бъдат изведени основните и най-важни акценти като описание на фирмата, подробности по продажбите или отдаването на имоти под наем. Също така има възможност да се избере типа визуализация като размер на карето със снимка, заглавие и анонс, което дава необходимата кратка информация на клиента, за да направи избора си по-нататък.


С модерния си външен вид, прави шрифтове, които са много лесни за прочитане и свежи цветови комбинации уеб сайтът на жилищен комплекс Allegro Home се откроява с добро първо впечатление и остава в клиента чувство на удовлетвореност от функционалността му.