Начало на рекламна кампания календари 2017*

Ако имате добре планирана рекламна кампания за календари 2017, то вероятно вече разглеждате каталози и умувате какво точно да поръчате – пирамидки, едно-, дву-, три- или четирисекционни календари, луксозни календари

Ако не сте планирали вашата рекламна кампания за календари 2017, време е да го направите. Така ще сте спокойни, че всички модели, които си харесате ще са в наличност, а ние и печатницата ще имаме достатъчно време, за да направим проекта за дизайн, да ви го дадем за одобрение, след това да го изпратим в печатницата, където да реализират продукта. 

Независимо от това обаче дали имате план, или още не, можете да разчитате на нашата професионална помощ и подкрепа. Както през всички предишни години, ние ще ви насочим към подходящите за вашия бизнес артикули, съобразявайки се с бюджета ви. Ще направим дизайна, ще общуваме с печатницата и ще координираме всичко, за да получите своите календари в договорения срок. Позволете ни да работим спокойно и да ви доставим наистина качествени, красиви, здрави календари. 

В случай, че искате към тях да има и допълнително подаръци за вашите служители, клиенти, партньори – разгледайте каталозите с рекламни сувенири за 2017. Имаме наистина интересни предложения, които грабват вниманието. Искате да впечатлите някои по-важни партньори – отидете в секцията с луксозни подаръци и изберете дизайнерски аксесоари на световни марки. 

Можем да реализираме вашата рекламна кампания календари 2017, но можем да ви помогнем и с избора, доставката, дизайна, печата на рекламни сувенири, бележници, луксозни подаръци

От каквото и да имате нужда в тази сфера – обадете ни се навреме, ние ще се погрижим за останалото.